3 hàbits per millorar el nostre rendiment a la universitat

El grau de intel·ligència o la capacitat que tens per retenir informació són qualitats que ajuden a tenir un millor rendiment però en la majoria del casos no són suficients per aconseguir l’èxit a la universitat. Si aquest és el teu cas, que dediques temps a estudiar però no aconsegueixes retenir el coneixement, en aquest article et volem deixar 3 hàbits que pots incloure a les teves rutines per millorar la teva concentració durant l’estudi del temari universitari.

residencia-universitaria-sarria_3_tres-habits-per-millorar-el-nostre-rendiment-a-la-universitat

1. La lectura eficient.

Abans de començar a estudiar en profunditat, convé llegir la introducció, els esquemes i els resums del contingut. D’aquesta manera sabràs què pots esperar i comprendràs els conceptes claus més fàcilment.

Mentre estudiem, hem d’assegurar-nos d’entendre allò que llegim. Si ens dediquem a memoritzar sense comprendre, no sabrem raonar i així oblidarem ràpidament allò que hem aprés.

2. Organitza temps d’estudi

Molts experts recomanen als estudiants universitaris organitzar els horaris d’estudi de la mateixa manera que si tinguéssim una feina, és a dir, dedicar 40 hores setmanals a l’estudi.

D’aquesta forma, tant si ens allotgem a una residència per estudiants universitaris com si vivim amb els pares o compartim pis, si no complim amb aquestes obligacions un dia, haurem de recuperar les hores al dia següent.

3.- Cuida el teu confort. .

Per estudiar hem d’aconseguir la màxima concentració possible i així potenciarem la nostra capacitat de retenció. Estar descansats, ben alimentats i relaxats seran 3 factors fonamentals per ajudar-nos. Sabrem que hem après quan siguem capaços d’explicar els conceptes amb les nostres paraules.

Deja una respuesta